VVS-arbejde

WAGNER VVS ApS KLARER ALT INDEN FOR VVS

VVS-arbejde udføres af autoriseret installatør

Skal du have udført autoriseret VVS-arbejde af en dygtig og erfaren VVS-installatør? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos WAGNER VVS ApS kan vi løse alle former for VVS-opgaver for både private boligejere samt forskellige former for erhverv.

Vi har arbejdet som autoriseret VVS-installatør siden 1953, og det betyder, at vi har den rette erfaring og den nødvendige ekspertise, der skal til for at kunne løfte enhver opgave inden for faget.

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får udført din opgave med fokus på den højeste kvalitet.

Vi kan håndtere enhver VVS-opgave

Hos WAGNER VVS ApS kan vi håndtere alle opgaver lige fra det simple til det mere avancerede. Vi tilbyder blandt andet:

  • Forskønnelse af badeværelser
  • Installation af pumper
  • Renovering af varmeanlæg
  • Udskiftning af faldstammer
  • Fjernvarmeservice
  • Løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer
  • Meget andet VVS-arbejde.

Vi lægger stor vægt på altid at udføre vores arbejde til den aftalte tid, hvilket betyder, at du med andre ord kan regne med os. Samtidig er det vigtigt for os at sikre, at du bliver tilfreds med vores udførte VVS-arbejde, og derfor lytter vi til dine ønsker og behov, inden vi påbegynder vores arbejde.

Kontakt os for rådgivning eller et gratis tilbud på dit VVS-arbejde

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente en pris på, hører vi også meget gerne fra dig. Når vi kender til opgaven, dine ønsker og opgavens omfang, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig, der er skræddersyet til lige netop din opgave.

Uanset om du har brug for et uforpligtende tilbud, rådgivning og vejledning, eller om du ønsker at bestille os til dit VVS-arbejde, så står vi klar til at besvare din henvendelse.

Skal vi hjælpe dig?

​Vi leverer altid fremtidssikrede løsninger, der holder i rigtig mange år. Beskriv din VVS-opgave og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 11 80 eller sende os en e-mail til jw@jwagner.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.