Servicearbejde

WAGNER VVS ApS KLARER ALT INDEN FOR VVS OG SERVICEARBEJDE

Servicearbejde i forbindelse med dine vand- og varmeinstallationer

Hvis du gerne vil sikre, at dine installationer til vand og varme fungerer optimalt, så kan det godt betale sig at få foretaget et regelmæssigt servicetjek og et eftersyn af installationerne. Det kan vi hos WAGNER VVS ApS tilbyde. Vi er et alsidigt og erfarent VVS-firma, der har fungeret som autoriseret VVS-installatør siden 1953.


Det betyder, at vi har 67 års erfaring inden for vores fag, og det giver os erfaringen og kompetencerne til at kunne foretage professionelt og autoriseret servicearbejde i forbindelse med dine VVS-installationer. Vi kører blandt andet ud og foretager servicetjek og eftersyn hos både privatpersoner og erhvervskunder.

Vi sikrer velfungerende VVS-installationer

Vi er specialister inden for vand, varme og sanitet, og der er derfor ikke den opgave inden for feltet, som vi ikke kan udføre. Vi leverer altid fremtidssikrede løsninger, så det servicearbejde du får udført i dag kan holde i de næste mange år.

Vi ved, hvordan en bygning er skruet sammen i forhold til rør og installationer, og vi ved, hvordan de forskellige installationer skal undersøges og tjekkes, ligesom vi ved, hvordan de efterfølgende skal renoveres og vedligeholdelses, således at de altid fungerer optimalt.


Det kan godt betale sig at få foretaget regelmæssigt servicearbejde på dine VVS-installationer. På den måde har du mulighed for at opdage potentielle skader i tide, før de bliver til store og mere omfattende skader, og det kan både spare dig for en masse besvær og for mange penge.


Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi sørger altid for at levere løsninger i høj kvalitet, der er bygget til at kunne holde i mange år. Vi lægger vægt på din tilfredshed, og derfor er du altid i centrum hos os.

Kontakt os for professionelt servicearbejde

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop det servicearbejde, som du skal have udført, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 45861180 eller e-mail jw@jwagner.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det.

Skal vi hjælpe dig?

​Vi leverer altid fremtidssikrede løsninger, der holder i rigtig mange år. Beskriv din VVS-opgave og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 11 80 eller sende os en e-mail til jw@jwagner.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.