Om os

Om WAGNER ApS 

Autoriseret VVS-firma med 67 års erfaring

Hvis du leder efter et alsidigt og autoriseret VVS-firma med mange års erfaring inden for VVS-arbejde, så er du kommet til det helt rette firma. WAGNER VVS ApS er et autoriseret VVS-firma, og det har vi været lige siden 1953. Det betyder, at vi har 67 års erfaring inden for vores branche, hvilket giver os kompetencerne og erfaringen til at kunne løse enhver opgave for både private og erhverv.

Vores arbejdsområder inden for VVS-faget

Takket være vores brede kompetencer og store erfaring inden for VVS-faget kan vi tilbyde vores kunder mange forskellige løsninger. Vi står klar til at hjælpe dig med enhver opgave inden for vand, varme, sanitet og gas.

​Det betyder, at vi for eksempel kan stille vores kompetencer til rådighed i forbindelse med:

  • Renovering og forskønnelse af dit badeværelse
  • Renovering af dit varmeanlæg
  • Udskiftning af faldstammer
  • Installation af pumper
  • Fjernvarmeservice
  • Vedligeholdelse og eftersyn af dine VVS-installationer
  • Alt andet VVS-arbejde.

Derudover er vi også specialister i installation af produkter fra Vola.

Vi lægger vægt på fremtidssikrede løsninger

Uanset hvilken opgave vi skal varetage for dig, så kan du altid være sikker på, at du får en fremtidssikret løsning, når du lader vores virksomhed stå for arbejdet. Fremtidssikrerede løsninger og arbejde udført i høj kvalitet er, sammen med din tilfredshed, vores fokusområder.

Det betyder, at du altid kan forvente, at dit arbejde bliver udført i højeste kvalitet og lige præcis efter dine ønsker og behov. På den måde får du en både flot, funktionel og ikke mindst langtidsholdbar løsning.

Vi starter med at have en uddybende samtale med dig

Inden vi går i gang med arbejdet i forbindelse med din opgave, sørger vi altid for at have en dybdegående samtale med dig omkring dine ønsker og krav til det færdige resultat. Dette er med til at sikre, at du får et resultat, du kan være tilfreds med.

Skal vi hjælpe dig?

​Vi leverer altid fremtidssikrede løsninger, der holder i rigtig mange år. Beskriv din VVS-opgave og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 11 80 eller sende os en e-mail til jw@jwagner.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.