Fjernvarmeservice

Fjernvarmeservice udføres med store erfaring

Har du et fjernvarmeanlæg, og skal du have foretaget regelmæssig fjernvarmeservice på anlægget, så er du kommet til det helt rigtige VVS-firma. Hos WAGNER VVS ApS har vi mange års erfaring inden for blandt andet fjernvarmeservice, som vi både udfører for private og erhverv.

Vi udfører autoriseret VVS-arbejde og har gjort det de sidste 67 år som VVS-installatør. Du kan derfor være helt sikker på, at du får serviceret og eftertjekket dit fjernvarmeanlæg til perfektion.

Fjernvarme er en billig og god måde at udnytte spildvarme på

Fjernvarme er et fælles lokalt eller regionalt varmesystem, hvor det varme vand fra varmeværket bliver sendt ud til forbrugerne, og det afkølede vand bliver sendt retur til værket, hvor det herefter vil blive genopvarmet.

Fjernvarmen har været mærkbart billigst over en lang årrække. Ud over at fjernvarme er billigt, så er det også en rigtig god måde, hvorpå vi kan udnytte spildvarme. Desuden kan vi producere varme på de ressourcer, der er billige og stabile, og som samtidig beskytter vores klima og miljø. Dermed er fjernvarme en rigtig god løsning både for dig selv, din pengepung og ikke mindst for miljøet.

Ligesom det gør sig gældende med alle andre installationer, så er det vigtigt, at din fjernvarmeinstallation bliver efterset regelmæssigt, så du kan være sikker på, at den hele tiden fungerer, som den skal. Derfor tilbyder vi grundig fjernvarmeservice til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og bestil tid til fjernvarmeservice

Har du en fjernvarmeinstallation, som du kunne tænke dig at få serviceret og vedligeholdt? Så skal du bare tage kontakt til os med henblik på at bestille en tid til fjernvarmeservice.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvor ofte det er nødvendigt at få foretaget et fjernvarmeeftersyn, eller hvis du har brug for yderligere information.

Skal vi hjælpe dig med en fremtidssikret VVS-løsning?

​Vi leverer altid fremtidssikrede løsninger, der holder i rigtig mange år. Beskriv din VVS-opgave og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 11 80 eller sende os en e-mail til jw@jwagner.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.