Montering af gulvvarme i private hjem

WAGNER VVS ApS KLARER ALT INDEN FOR VVS

Få foretaget en autoriseret montering af gulvvarme

Kunne du tænke dig at få installeret gulvvarme i dit hjem? Varme i gulvet kan være en god måde at varme huset op på, og så er det samtidig behageligt at gå rundt på et varmt gulv.

Hos WAGNER VVS ApS finder du en autoriseret VVS-installatør, der står til rådighed i forbindelse med enhver form for montering af gulvvarme. Vi er et lokalt VVS-firma i Hørsholm, og fra vores egen adresse kører vi blandt andet ud til installationsopgaver for kunder i lokalområdet, Kokkedal, Vedbæk og flere andre steder i Nordsjælland.

Vi tilbyder også service, fejlfinding og reparation

Vi tilbyder ikke kun montering af gulvvarme. Vi tilbyder også serviceeftersyn, fejlfinding og reparation af din gulvvarmeinstallation, hvis der skulle være behov for det. Med vores hjælp kan du med andre ord altid være sikker på, at din varme i gulvet fungerer, som den skal.

5 fordele ved at vælge vores virksomhed til din opgave

Der er flere fordele ved lige netop at lade vores firma stå for at installere, servicere eller reparere din gulvvarme. Vi ønsker dog især at fremhæve følgende 5 konkrete fordele ved at vælge os til opgaven:

  1. ​Vi udfører autoriseret VVS-arbejde
  2. ​Vi har erfaring siden 1953
  3. ​Vi kan udføre enhver form for VVS-installation
  4. ​Vi tilbyder altid fremtidssikrede løsninger
  5. ​Vi sikrer dig gennemtænkt arbejde i høj kvalitet

Vi ved, hvordan din bygnings rør og installationer er skruet sammen

For at sikre et veludført arbejde, der kan holde i de næste mange år, er det væsentligt at have stor erfaring og viden inden for VVS-faget. Det har vi. Vi ved, hvordan din bygnings rør og installationer er skruet sammen, og vi ved, hvordan de forskellige elementer skal efterses, renoveres og vedligeholdes. Det gælder naturligvis også i forbindelse med montering af gulvvarme.

Kontakt os og få en pris på installation, service eller reparation

Vi tilbyder skræddersyede priser på henholdsvis service, reparation og montering af gulvvarme. Kontakt os derfor gerne i dag på telefon 45 86 11 80 for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Skal vi hjælpe dig?

​Vi leverer altid fremtidssikrede løsninger, der holder i rigtig mange år. Beskriv din VVS-opgave og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 11 80 eller sende os en e-mail til jw@jwagner.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.