Installation af fjernvarme og efterfølgende serviceeftersyn

Fjernvarmeservice og fjernvarmeinstallation udføres med stor erfaring

Har du et fjernvarmeanlæg, og skal du have foretaget regelmæssig fjernvarmeservice på anlægget, eller kunne du tænke dig en helt ny installation af fjernvarme? Så er du kommet til det helt rigtige VVS-firma.

Hos WAGNER VVS ApS har vi mange års erfaring inden for blandt andet fjernvarmeservice og fjernvarmeinstallation, som vi både udfører for private og erhverv i Hørsholm, Vedbæk, Kokkedal og det øvrige Nordsjælland.

Vi sikrer dig en autoriseret installation af fjernvarme

Vi udfører autoriseret VVS-arbejde og har gjort det de sidste 67 år som VVS-installatør. Du kan derfor være helt sikker på, at du får serviceret og eftertjekket dit fjernvarmeanlæg eller installeret et helt nyt til perfektion. Vi leverer fremtidssikrede løsninger og gennemtænkt arbejde – altid i høj kvalitet.

Hvad koster fjernvarme?

Fjernvarme er et fælles lokalt eller regionalt varmesystem, hvor det varme vand fra varmeværket bliver sendt ud til forbrugerne, og det afkølede vand bliver sendt retur til værket, hvor det herefter vil blive genopvarmet.

Fjernvarmen har været mærkbart billigst over en lang årrække. Ud over at fjernvarme er billigt, så er det også en rigtig god måde, hvorpå vi kan udnytte spildvarme. Desuden kan vi producere varme på de ressourcer, der er billige og stabile, og som samtidig beskytter vores klima og miljø. Dermed er fjernvarme en rigtig god løsning både for dig selv, din pengepung og ikke mindst for miljøet.

Din fjernvarmeinstallation bør efterses jævnligt

​Ligesom det gør sig gældende med alle andre installationer, så er det vigtigt, at din installation af fjernvarme bliver efterset regelmæssigt, så du kan være sikker på, at den hele tiden fungerer, som den skal. Derfor tilbyder vi grundig fjernvarmeservice til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og bestil en tid eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig en ny installation af fjernvarme, eller har du en eksisterende installation, som du kunne tænke dig at få serviceret og vedligeholdt? Så skal du bare tage kontakt til os på telefon 45 86 11 80 med henblik på at bestille en tid eller få beregnet en pris på din opgave.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvor ofte det er nødvendigt at få foretaget et fjernvarmeeftersyn, eller hvis du har brug for yderligere information.

Skal vi hjælpe dig?

​Vi leverer altid fremtidssikrede løsninger, der holder i rigtig mange år. Beskriv din VVS-opgave og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 11 80 eller sende os en e-mail til jw@jwagner.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.